Magyar Kultúra

Ebben a blogban a magyarok kultúráját szeretném ismertetni azokkal akik el vannak tévedve ebben a téma körben!

Friss topikok

  • Krumplikipi: Nem kell szégyelni :) De úgy gondolom ebben a történetben is vannak kisebb nagyobb "mesék" :) De é... (2009.09.01. 12:56) Turul madár, avagy Kerecsensólyom
  • Krumplikipi: Remélem sok olyan dolgot le tudok ide jegyezni amit páran nem ismernek, de az a legjobb ha ismerik... (2009.08.25. 15:52) Miért is?

Archívum

2009.08.25. 16:01 Krumplikipi

Világörökségek

Néha talán nem is értékeljük eléggé saját kincseinket, természeti vagy épített örökségünket. Mert itt vannak a közelünkben, megszoktuk, természetesnek vesszük őket. Az UNESCO által életre hívott Világörökségi lista ráirányítja a figyelmünket azokra a Magyarországon található értékekre, amelyek amelyek nemcsak nekünk, hanem az egész emberiség, az egyetemes kultúra számára fontosak, bemutatnivalók és megőrzendők.

A világörökségi cím segít az ország és az egyes helyszínek bemutatásában, népszerűsítésében is; vannak olyan turisták, akik kifejezetten az ilyen látnivalókra "vadásznak".

További információkért látogass el ide: http://itthon.hu/vilagoroksegek

Üdvözlettel Krumplikipi!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkultusz.blog.hu/api/trackback/id/tr281337497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása