Magyar Kultúra

Ebben a blogban a magyarok kultúráját szeretném ismertetni azokkal akik el vannak tévedve ebben a téma körben!

Friss topikok

  • Krumplikipi: Nem kell szégyelni :) De úgy gondolom ebben a történetben is vannak kisebb nagyobb "mesék" :) De é... (2009.09.01. 12:56) Turul madár, avagy Kerecsensólyom
  • Krumplikipi: Remélem sok olyan dolgot le tudok ide jegyezni amit páran nem ismernek, de az a legjobb ha ismerik... (2009.08.25. 15:52) Miért is?

Archívum

2009.08.24. 02:38 Krumplikipi

Miért is?

Sziasztok!

Először is egy kis magyarázat azok számára kik nem ismernék e szót hogy kultúra. A kultúra jelentése nem más, mint a társadalmunk által létrehozott szellemi és anyagi javak. Sajnos rohanó világunkban és ebben az össze kuszált politikiailag nulla országban sokan el felejtik magyar mi voltukat. Ezért is hoztam létre talán ezt a blogot, hogy aki véletlenül ide tévedne, az gondolkodjon el, de leg főképpen tanuljon valamit hazájáról.

Üdvözlettel Krumplikipi!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkultusz.blog.hu/api/trackback/id/tr901333975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplikipi · http://magyarkultusz.blog.hu 2009.08.25. 15:52:36

Remélem sok olyan dolgot le tudok ide jegyezni amit páran nem ismernek, de az a legjobb ha ismerik :)
süti beállítások módosítása